Saako Venäjä jättimäisen vahvistuksen joukkueeseensa?

Aleksandr Ovetshkin

NHL:ssä Washington Capitalsin kausi tuli viime yönä päätökseen. Tämä vapauttaa MM-kisoihin Venäjän kannalta yhden mielenkiintoisen pelaajan, kun Aleksandr Ovetshkin olisi käytettävissä.

Aleksandr Ovetshkin on pelaaja, jota Venäjä odottaa jokaisiin MM-kisoihin, mikäli mies on vain käytettävissä. Ja venäläisille tyypilliseen tapaan Ovetshkin yleensä kisoissa myös nähdään, kun vain NHL-kausi sen mahdollistaa.

Viime yönä Boston Bruins päätti Washington Capitalsin ja täten myös Ovetshkinin kauden. Tämä tarkoittaa sitä, että Venäjä voi hyvinkin saada ison vahvistuksen joukkueeseensa.

Mainos:

Ovetshkin on tunnettu siitä, että hän on MM-kisoissa aina kun se on mahdollista. Tällä kaudella takana on kuitenkin hyvin poikkeuksellinen kausi koronan vuoksi, joten venäläisen päätös ei tällä kertaa ole välttämättä aivan niin yksiselitteinen.

Capitalsissa venäläisistä pelaavat myös maalivahti Ilja Samsonov, puolustajat Dimitri Orlov sekä Aleksadr Aleksejev ja hyökkääjä Jevgeni Kuznetsov. Venäjällä varmasti jokainen näistä vahvistuksista otettaisiin avosylin vastaan.

MM-kisoissa Venäjä on kaukalossa tänään kello 16:15 Slovakiaa vastaan, seuraava ottelu Venäjällä on luvassa keskiviikkona. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!

MM-kisat ovat alkaneet lukuisilla yllätyksillä ja käsillä onkin yhdet mielenkiintoisimmista kisoista hetkeen – ainakin niille ketkä nauttivat yllätyksistä. Kuinka paljon Venäjän osakkeet nousisivat, jos Aleksandr Ovetshkin liittyisi joukkueeseen?

https://twitter.com/XanthiaNia/status/1396573412991119360

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Katso myös: Anton Lundell iski uransa ensimmäisen maalin aikuisten MM-kisoissa – katso video!