Leijonat kohtaa Ruotsin maanantai-iltana – näin katsot Suomi – Ruotsi ilmaiseksi televisiosta

Suomi - Ruotsi Jääkiekon

Leijonat kohtaa Ruotsin maanantai-iltana Tampereella. Suomi sai voittotilin auki turnauksen toisessa ottelussa Saksaa vastaan, myös Ruotsi avasi voittotilinsä turnauksessa heti avausottelussa niin ikään Saksaa vastaan.

Maanantai-iltana jääkiekon MM-kisoissa pelataan yksi koko alkulohkon odotetuimmista kamppailusta, kun luvassa on kohtaaminen Leijonien ja Tre Kronorin välillä.

Vaikka maanantai-illan ottelu onkin kummallekin maalle vasta alkulohkon kolmas kamppailu, pelataan varsin isoista panoksista. Etenkin Leijonien kannalta ottelu on erityisen merkittävä, sillä tappio tässä vaiheessa Ruotsille tietäisi hyvin todennäköisesti sitä, että Suomi saisi heittää hyvästit haaveille lohkovoitosta.

Mainos:

Leijonien osalta alkulohkon otteluohjelma on mielenkiintoinen. Se kohtaa ennakkoon kolme kovinta vastustajaa, USA:n, Saksan sekä Ruotsin heti kolmen ensimmäisen ottelun aikana. Maanantain kamppailun jälkeen vastustajat ovat lähtökohtaisesti selvästi tätä kolmikkoa helpompia.

Suomen osalta katseet kiinnittyvät etenkin kärkihyökkääjiin ja muun muassa Mikko Rantasen suuntaan. Huippukauden NHL:ssä pelannut Rantanen on ollut hieman vaisu ensimmäisen kahden ottelun ajan.

Ottelu Suomi – Ruotsi alkaa maanantaina kello 20:20 ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi MTV3 -kanavalta. Kaikki MM-kisojen ottelut on katsottavissa maksullisen C More -palvelun kautta.