Suomi ja Slovakia kohtaavat puolivälierässä – näin katsot ottelun TV:stä

Pudotuspelit Suomen kentälliset Leijonien

Suomi ja Slovakia iskevät yhteen torstaina MM-kisojen puolivälierässä, jossa panoksena on paikka turnauksen mitalipeleihin.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Slovakia

Leijonat on ehdoton mestarisuosikki MM-turnaukseen, joten torijuhlat ovat varmasti jo monen mielessä. Tätä ennen on kuitenkin pystyttävä nappaamaan kolme voittoa. Yhteenkään tappioon ei ole varaa, joten nyt korostuu se, että virheitä ei ole yksinkertaisesti mahdollista tehdä.

Ensimmäisenä haasteena on Slovakia, joka selvitti tiensä puolivälieriin viimeisen kierroksen Tanska-voitolla. Slovakian lohkovaihe käynnistyi tahmeasti, mutta se oli nousujohteinen. Varsinkin Tomas Tatar ja Juraj Slafkovsky on hyvä ottaa seurantaan, sillä kaksikko pystyy yksinään voittamaan pelejä kaiken mennessä nappiin.

Mainos:

Suomen ja Slovakian välinen ottelu käynnistyy torstaina klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.