MM 2024: Suomi – Sveitsi | Näin katsot ottelun TV:stä!

Suomi Sveitsi televisiointi MM-kisat 2024 tv

Suomella on tiistai-iltana edessään totinen paikka, kun se kohtaa MM-kisojen lohkovaiheen päätösottelussa kivikovan Sveitsin. Matsi käynnistyy klo 21:20.

Homman nimi on harvinaisen selvä: Leijonien on napattava ottelusta vähintään yksi piste, jotta se nousee Itävallan ohi. Muutoin tasapisteissä oleva Itävalta on se, joka nappaa viimeisen puolivälieräpaikan. Oletuksena tässä on se, että Itävalta onnistuu voittamaan päiväpelissä Iso-Britannian.

Lisää skenaarioista myös muiden maiden osalta voit lukea tiistain MM-kisaennakostamme!

Mainos:

Sveitsiltä pisteen nappaaminen ei sitten olekaan mikään helpoin tehtävä. Joukkue on nimittäin hävinnyt turnauksessa vasta kertaalleen, ja tämä tappio tuli viimeisimpänä pelatusta Kanada-ottelusta lukemin 2-3.

NHL-tähtipelaajien vahvistama alppimaa on ollut yksi kisojen vakuuttavimmista joukkueista, joten Jukka Jalosen suojattien on yllettävä täysin uudelle tasolle. Jalonen tuskin haluaa tehdä kyseenalaista historiaa uransa viimeisessä leijonaturnauksessa. Suomi ei nimittäin ole kertaakaan jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle sen jälkeen, kun niitä alettiin jatkosarjan sijaan pelaamaan vuonna 1992.

Suomen ja Sveitsin välinen ottelu alkaa kello 21:20.

Lätkäklubin tarjous: Nappaa 30€ ilmaisveto jääkiekkoon!

Näin katsot Suomi – Sveitsi -pelin TV:stä

MM-kisojen televisiointi lepää tulevat vuodet Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti maksaa kuukaudessa peräti 45 euroa.

On kuitenkin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, sillä MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit – sekä turnauksen ratkaisuottelut – suorana lähetyksenä. Selostajana näissä matseissa toimii takuuvarma leijonaääni Antero Mertaranta. Näin ollen Leijonien ja Sveitsin välinen ottelu on tarjolla tiistaina ilmaiskanavalta.

Toki ottelu näkyy myös MTV:n Katsomo-palvelussa kuukausimaksua vastaan.