Suomi – Tanska huipentaa alkulohkon tiistaina – näin näet ottelun ilmaiseksi televisiosta

Suomi - Tanska jääkiekon

Leijonien alkulohko MM-kisoissa huipentuu tiistaina, kun luvassa Tampereen tiistai-illassa on Suomi – Tanska. Leijonilla on ottelussa vielä mahdollisuus nousta lohkossa toiseksi.

Leijonien alkulohko huipentuu tiistaina, kun Tampereen iltaottelussa vastaan luistelee Tanska.

Suomen alkulohko on ollut tähän asti varsin tahmea, vaikka kasassa onkin kuudesta ottelusta 13 pistettä. Suomi jäi nollaan pisteeseen Yhdysvaltoja vastaan, Ruotsilta mukaan tarttui tappion myötä yksi piste ja muilta vastustajilta Suomi on napannut plakkariin odotetusti täydet pisteet. Suomen otteet eivät ole kuitenkaan oikein missään vaiheessa vakuttaneet.

Mainos:

Suomen edellinen ottelu Itävaltaa vastaan oli yksi erinomainen esimerkki Leijonien tukkoisista otteista. Selvästi materiaaliltaan heikompi Itävalta piti Suomen kurissa hyvin hyökkäyspäässä ja Suomi jäi ottelussa vain kolmeen osumaan.

Leijonien tukkoisuuden ruumiillistuma on ollut Mikko Rantanen. Rantanen tuli mukaan joukkueeseen luonnollisestikin suurin odotuksin, sillä suomalaistähdellä oli allaan NHL:ssä loistava kausi. Rantanen ei ole kuitenkaan onnistunut kertaakaan vielä maalinteossa.

Toistaiseksi tulosten myötä varmistunut on vain se, että Suomi ei voi ohittaa Yhdysvaltoja ja voittaa lohkoa. Lohkokakkoseksi Suomella on vielä mahdollisuus nousta.

Ottelu Suomi – Tanska alkaa kello 20:20 tiistai-iltana. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta MTV3 -kanavalta, kaikki turnauksen ottelut voit katsoa maksullisen C More -palvelun kautta.