MM 2024: Suomi – Tanska | Näin katsot ottelun TV:stä!

Suomi Sveitsi televisiointi MM-kisat 2024 tv

Leijonaton tukalassa paikassa MM-kisoissa, ja maanantain ottelusta Tanskaa vastaan olisi tultava voitto. Ottelu alkaa klo 21:20.

Viikonlopun Kanada-tappio – ja Itävallan voitto Norjasta – tarkoitti sitä, että Suomen on napattava pisteitä molemmista jäljellä olevista otteluista. Tanskasta olisi napattava täysi pistepotti, mutta tämäkään ei riitä, olettaen että Itävalta onnistuu voittamaan Iso-Britannian. Myös Sveitsiä vastaan olisi tässä tapauksessa venyttävä huippusuoritukseen ja ainakin piste olisi tultava.

Lähtökohtaisesti Suomen pitäisi olla Tanskaa vastaan ylivoimainen, sillä viimeisimpänä Sveitsi hurjasteli sitä vastaan taululle 8-0-lukemat.

Mainos:

Jukka Jalosella on viimeisin hetki kaivaa pelikirjastaan sivu, jolla leijonalauma saadaan pelaamaan voittavaa jääkiekkoa.

Lätkäklubin tarjous: Nappaa 30€ ilmaisveto jääkiekkoon!

Näin katsot Suomi – Tanska -pelin TV:stä

MM-kisojen televisiointi lepää tulevat vuodet Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti maksaa kuukaudessa peräti 45 euroa.

On kuitenkin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, sillä MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit – sekä turnauksen ratkaisuottelut – suorana lähetyksenä. Selostajana näissä matseissa toimii takuuvarma leijonaääni Antero Mertaranta. Näin ollen Leijonien ja Tanskan välinen ottelu on tarjolla maanantaina ilmaiskanavalta.

Toki ottelu näkyy myös MTV:n Katsomo-palvelussa kuukausimaksua vastaan.