Nuorilla Leijonilla haparoiva alku torstai-iltana – Tshekki helponnäköisesti johtoon

Leevi Meriläinen

Nuoret Leijonat ja Tshekki pelaavat torstai-iltana alkulohko-ottelua Nuorten MM-kisoissa. Suomen Leevi Meriläinen joutui antautumaan maalillaan, kun Tshekki siirtyi 1-0 -johtoon.

Nuorten Leijonien osalta torstai-illan ottelu Tshekkiä vastaan alkoi haparoiden. Suomi teki ottelun alussa kiekon kanssa helppoja virheitä ja virheet johtivat vaarallisiin tilanteisiin omassa päässä.

Suomen maalia varioiva Leevi Meriläinen joutui antautumaan heti ensimmäisessä erässä, kun Jaroslav Chmelar iski Tshekin 1-0 -johtoon alle seitsemän minuutin pelin jälkeen. Tilannetta edelsi Kasperi Puution kiekonmenetys omassa päässä. Chmelarin laukaus upposi ohi Meriläisen helponnäköisesti.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Suomen ja Tshekin välisen ottelun voittaja nousee ainakin väliaikaisesti A-lohkon kärkipaikalle. Kanada ja Slovakia pelaavat Suomen aikaa kello 01:00 alkavassa ottelussa, jossa Kanada voi siirtyä lohkon piikkipaikalle.