Nuoret Leijonat kohtaa torstai-iltana Tshekin – näillä ketjuilla Tshekin kaatoon

Suomi - Sveitsi Suomen kentälliset Nuoret Leijonat Nuorten Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat Antti Pennanen

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue, Nuoret Leijonat, pelaa toisen ottelunsa MM-kisoissa torstai-iltana. Kolmannen kisapäivän avausottelussa vastaan luistelee Tshekki.

Suomi aloitti Nuorten MM-kisat voitokkasti, kun Latvia kaatui näytöstyyliin lukemin 6-1. Torstai-iltana Nuoret Leijonat pelaa toisen ottelunsa, kun vastaa luistelee Tshekki.

Vastustaja kovenee avausottelusta. Tshekki on Suomen tapaan pelannut kisoissa yhden ottelun ja napannut yhden voiton. Tshekki voitti avausottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen Slovakian lukemin 5-4. Maailmanmestaruutta kisoissa tavoitteleva Suomi lähtee otteluun kuitenkin ennakkosuosikkina.

Mainos:

Suomen maalilla Tshekkiä vastaan aloittaa Leevi Meriläinen, joka torjui Nuorille Leijonille voiton myös avausottelussa Latviaa vastaan. Suomen koskemattomana säilynyt ja ensimmäisessä ottelussa liekeissä ollut ykkösketju on myös torstaina suurennuslasin alla, mutta jatkoa ajatellen tulitukea kaivataan myös alemmista ketjuista.

Nuoret Leijonat kohtaa Tshekin – näillä ketjuilla torstai-illan koitokseen

Maalivahti:
1 Leevi Meriläinen

Varamaalivahti:
31 Juha Jatkola

1:
22 Roni Hirvonen – 34 Aatu Räty – 37 Joakim Kemell
15 Petteri Nurmi – 7 Topi Niemelä

2:
13 Roby Järventie – 18 Joel Määttä – 29 Kasper Simontaival
6 Eemil Viro – 21 Aleksi Heimosalmi

3:
24 Ville Koivunen – 20 Samuel Helenius – 33 Brad Lambert
4 Joni Jurmo – 10 Kasper Puutio

4:
28 Eetu Liukas – 27 Oliver Kapanen – 23 Kalle Väisänen
2 Matias Rajaniemi – 3 Ruben Rafkin

Ottelu Suomi – Tshekki alkaa kello 21:00 Suomen aikaa ja ottelu on ilmaiseksi katsottavissa TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut on katsottavissa maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.