Suomi ja Tshekki päättävät lohkovaiheen – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonien joukkue Harri Pesonen Suomi

Suomi pelaa alkulohkon viimeisen ottelun tiistai-iltana, kun vastassa on kivikova Tshekki. Näin katsot ottelun TV:stä.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Tshekki

Suomi on lohkon piikkipaikalla ennen viimeistä kierrosta. Leijonien on kuitenkin pakko voittaa Tshekki, sillä Ruotsi tulee muuten todennäköisesti ohi. Tshekki taistelee lähtökohtaisesti kolmannesta tai neljännestä sijasta lohkossa, mutta maa haluaa varmasti kaataa Suomen ja kerätä hyvän fiiliksen ennen tosipelien alkua.

Tshekki aloitti turnauksen kehnosti, mutta se on parantanut otteitaan. Varsinkin David Pastrnakin saapuminen on tuonut hurjasti lisää tehoja joukkueen riveihin. Kari Jalosen luomat taktiikat näkyvät ajoittain, mutta peli ei vielä ole pysynyt turnauksessa kasassa 60 minuuttia. Suomen pukukopissa tiedetään taatusti vastustajan vaarallisuus, joten luvassa on todella upea kiekkojännäri tiistaille.

Mainos:

Suomen ja Tshekin välinen ottelu käynnistyy tiistaina klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.