U20 MM-välierä: USA-Suomi | Näin katsot ottelun tv:stä 4.1.2024

Jere Lassila Suomi U20 tv televisiointi

Nuoret Leijonat on hurjan paikan edessä torstaina, kun MM-välierässä Göteborgissa vastaan luistelee kisojen suurin ennakkosuosikki USA.

Kuten kaikki tietävät, Suomen kisat eivät alkaneet kovinkaan hyvin, sillä Kanadaa ja Saksaa vastaan koettujen tappioiden jälkeen alettiin jo huutamaan katastrofia. Niin vain kuitenkin piskuinen sinivalkoinen joukkue voitti kaksi viimeisintä alkulohkon kamppailuaan, ja puolivälierässä Slovakia kaatui jatkoajan jälkeen.

USA puolestaan on ollut kisoissa odotetun vahva ja se on takonut taululle hurjia maalilukemia. Viimeisimpänä puolivälierässä se käveli Latvian yli lukemin 7-2.

Mainos:

Sanomattakin on selvää, että jenkit lähtee välieräotteluun valtavana ennakkosuosikkina. Ennenkin on kuitenkin yllätyksiä nähty, joten olisiko yksi tällainen taas muhimassa?

Näin katsot ottelun tv:stä:

U20 MM-kisat on nähtävillä kokonaisuudessaan Discovery+ palvelussa, mutta välieristä lähtien kaikki ottelut tulevat ilmaiseksi TV5-kanavalta. Suomen ottelun lähetys käynnistyy torstaina Leijonastudiolla kello 20:00 ja itse matsi pistetään liikkeelle 20:30.

Ruotsin ja Tshekin välinen ensimmäinen välierä puolestaan käynnistyy klo 16:00.