Suomi vastaan Ruotsi U20 MM-kisoissa – tulos tai ulos!

Itävalta - Suomi - Ruotsi Nuoret Leijonat U20 MMk-kisat

Suomi U20 ja Ruotsi kohtaavat toisensa Nuorten U20 MM-kisoissa tänään kello 22:30 puolivälierässä. Homman juju on hyvin selvillä – voittaja etenee mitalipeleihin, häviäjä suuntaa kohti kotia.

Lauantai-ilta, Suomi – Ruotsi, kovat panokset ja hyvät eväät. Siinä on jo sellainen trio, jolla rakennellaan yksi keskivertoa laadukkaampi ilta suomalaisissa kodeissa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Mainos:

Nuoret Leijonat ovat hävinneet turnauksessa yhden ottelun. Tappio tuli Kanadalle lohkon viimeisessä ottelussa lukemin 4-1. Ruotsilla tappioita on kaksi, se hävisi kaksi viimeistä otteluaan lohkovaiheessa. Tappiot tulivat Venäjälle ja Yhdysvalloille.

Tänään lohkovaiheen kamppailut voidaan kuitenkin odottaa. On vain Suomi ja Ruotsi, puolivälierä, jossa vain tulos ratkaisee. Menneellä ei ole enää mitään merkitystä.

Ruotsi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, kuten kovin monesti aiemminkin. Suomi on kuitenkin historian aikana onnistunut useamman kerran kaatamaan Ruotsin U20-kisoissa ja usein näinä kertoina on saatu onnellinen loppu.

Suomi vastaan Ruotsi alkaa tänään lauantaina 2.1. kello 22:30 Suomen aikaa. Ottelun näyttää ilmaiseksi TV5. Kisojen kaikki ratkaisuottelut näkyvät D Play -palvelusta.