Sveitsi ja Saksa iskevät yhteen – näin katsot ottelun netissä

Saksan MM-joukkue 2023 olympiajoukkue USA - Saksa Sveitsi Saksa Live Stream jääkiekon MM-kisat 2021

Sveitsi – Saksa on jääkiekon MM-kisojen puolivälierien ohjelmassa torstaina. Tässä maksuton live stream matsiin!

Sveitsi – Saksa: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Saksa hoiteli itsensä jatkopeleihin, kun se kaatoi kisaisäntä Latvian tiukan taiston jälkeen lukemin 2-1. Puolivälierissä vastaan asettuu Sveitsi, mikä on varmasti äkkikuulemalta mieluisampi vastus kuin moni muu tarjolla olleista joukkueista.

Tämän sanottua on kuitenkin pakko todeta, että Sveitsilläkin on jalkeilla sen luokan nippu, että mikäli palaset pudotuspeleissä loksahtavat kohdilleen, ei edes maailmanmestaruudesta puhuminen ole alppimaan kohdalla utopistista horinaa.

Mainos:

Lisämielenkiintoa tuo luonnollisestikin se, että Sveitsin riveissä kiekkoilee ensimmäisiä arvokisojaan pelaava puolustaja Santeri Alatalo.

Sveitsi ja Saksa ovat kohdanneet arvokisatasolla viimeksi vuoden 2018 olympialaisten neljännesvälierässä, jonka Saksa vei nimiinsä jatkoajalla 2-1. Tasainen koitos on odotusarvona myös tällä kertaa.

Ottelu pelataan torstaina 3. kesäkuuta kello 16:15 alkaen.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa puolivälierät, välierät, pronssiottelun ja myös MM-finaalin!