USA ja Slovakia kohtaavat puolivälierissä – tässä live stream

USA Slovakia Live Stream jääkiekon MM-kisat 2021

USA – Slovakia on jääkiekon MM-kisojen puolivälierien ohjelmassa torstaina kello 16:15 alkaen. Tässä maksuton live stream matsiin!

USA – Slovakia: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Yhdysvallat jyräsi B-lohkon voittajaksi ja se lähteekin puolivälieräotteluun Slovakiaa vastaan selvänä ennakkosuosikkina. Slovakialta on kuitenkin nähty varsin positiivista suorittamista, joten kukapa tietää – ehkä ilmassa muhii jopa yllätyksen tuoksu.

Jenkkien kohtalona on todella usein ollut suorittaa alle odotusten MM-kisoissa, mutta nyt jalkeilla on poikkeuksellisen nuori ryhmä, joten nähtäväksi jää, millaisella tavalla joukkue tärkeässä paikassa suorittaa.

Mainos:

USA ja Slovakia kohtasivat myös edellisissä MM-kisoissa kertaalleen – silloin toki alkusarjassa – ja tuo kamppailu meni Slovakian nimiin lukemin 4-1.

Ottelu pääsee vauhtiin torstaina 3. kesäkuuta kello 16:15.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa puolivälierät, välierät, pronssiottelun ja myös MM-finaalin!