Tampa Bay Lightning finaaleihin – Kaapo Kakko katseli ratkaisevan konferenssifinaalin katsomosta, valmentaja vaitonainen

Kaapo Kakko Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning jatkoi kolmatta kertaa peräkkäin matkaansa Stanley Cupin finaaleihin. Lightning on voittanut nyt 11 peräkkäistä pudotuspelisarjaa. New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko katsoi ratkaisevan konferenssifinaalin katsomosta.

Tampa Bay Lightning teki sen taas ja eteni Stanley Cupin finaaleihin. Lightning oli konferenssifinaalissa New York Rangersia vastaan jo 2-0 -tappiolla, mutta kahden edellisen kauden mestari nappasi neljä voittoa putkeen ja eteni kolmatta kertaa peräkkäin Stanley Cupin finaaleihin. Lightningilla on allaan nyt hurjat 11 peräkkäistä voitettua pudotuspelisarjaa maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa.

Kuudes ja ratkaiseva konferenssifinaali oli tasainen ja vähämaalinen. Ensimmäinen erä mentiin kokonaan ilman tilastomerkintöjä. Toisessa erässä nähtiin ottelun avausmaali, kun Lightningin Steven Stamkos siirsi joukkueensa johtoon. Lukemista 1-0 lähdettiin toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä Frank Vatrano toi Rangersin tasoihin ylivoimalla. Rangers ehti nauttia tasatilanteesta kuitenkin vain parinkymmenen sekunnin ajan, kun Stamkos iski toistamiseen ja siirsi Lightningin uudelleen johtoon. Tähän osumaan Rangers ei enää kyennyt vastaamaan vaan Lightning voitti ottelun lukemin 2-1.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Hyvät pudotuspelit pelannut New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko ei pelannut kuudennessa konferenssifinaalissa. Kakko muodosti yhden Rangersin kokonaisvaltaisesti parhaista ketjuista Alexis Lafrenièren ja Filip Chytilin kanssa.

Vielä ei ole tiedossa, oliko Kakko loukkaantumisen takia sivussa, vai johtuiko katsomokomennus jostain muusta. Ottelun jälkeen asiaa kysyttiin New York Rangersin valmentaja Gerard Gallantilta, joka totesi suoraan, että ei aio puhua aiheesta ottelun jälkeen.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.