Nuorten MM-finaali Tshekki – Kanada – näin katsot ottelun televisiosta!

Connor Bedard Tshekki - Kanada

Nuorten MM-kisoissa finaalissa vastakkain ovat Tshekki ja Kanada. Isäntämaa Kanada on suuri ennakkosuosikki loppuotteluun, vaikka tässä turnauksessa maiden välinen ensimmäinen kohtaaminen Tshekin nimiin menikin.

Nuorten MM-kisat ovat edenneet jo viimeiseen kisapäivään ja nyt pelataan enää mitaleista. Ruotsi ja Yhdysvallat ratkaisevat pronssisten mitalien kohtalon, finaalissa isäntämaa Kanadan kanssa mestaruudesta taistelee Tshekki.

Vaikka pelataankin mestaruudesta ja kummallakin maalla on vain yksi tavoite, voidaan sanoa, ettei Tshekillä ole kuin voitettavaa. Se on pelannut loistavan turnauksen, joka huipentuu finaaliin. Maa tulee nappaamaan ensimmäisen mitalinsa 18 vuoteen Nuorten MM-kisoissa, enää on ratkaistavana mitalin väri.

Mainos:

Kaikki paineet on siis Kanadalla. Se on Connor Bedardin johdolla pelannut kokonaisuudessaan loistavat kisat, vaikka yksi tappio turnaukseen mahtuukin. Tuo tappio tuli turnauksen avausottelussa nimenomaan Tshekkiä vastaan. Kanadalle kisoista ei missään vaiheessa ole kelvannut mikään muu kuin mestaruus ja nyt se on yhden voiton päässä siitä. Kestääkö Kanada kotiyleisön ja ennakkosuosikin paineet, vai onnistuuko Tshekki kaatamaan isäntämaan jo toistamiseen tässä turnauksessa?

Finaaliottelu Tshekki – Kanada alkaa kello 01:30 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Lisäksi ottelusta on nähtävissä nettilähetys maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.