Valtteri Kemiläinen iski Leijonille helpottavan osuman – Suomi toiselle erätauolle 1-0 -johdossa

Valtteri Kemiläinen

Latvia ja Suomi pelaavat parhaillaan päivän viimeisessä ottelussa Pekingin olympialaisissa. Kahden erän jälkeen ottelussa on nähty yksi maali, josta vastasi Suomen Valtteri Kemiläinen.

Leijonat pelaa parhaillaan Latviaa vastaan Pekingin olympialaisten päivän viimeisessä kiekko-ottelussa. Latvia on ollut hyvin mukana ottelussa Leijonia vastaan. Suomi onnistui avaamaan maalihanat vasta toisen erän lopussa, kun Valtteri Kemiläinen iski kiekon verkkoon.

Leijonille ottelu voi olla yllättävänkin merkityksellinen. Ruotsi nappasi täydet pisteet kahdesta ensimmäisestä ottelustaan, kun se kaatoi ensin Latvian ja perjantaina Slovakian. Sunnuntaina Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa lohkon viimeisessä ottelussa, jossa ratkaistaan lohkovoittaja.

Mainos:

Latvia pysyi pelissä kokonaiskuvassa hyvin mukana noin puolet ottelusta, mutta toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla Suomi sai enemmän otetta pelistä. Latvian maalilla mainioita otteita esittänyt Janis Kalnins onnistui pitämään maalinsa puhtaana lähes kaksi täyttä erää, mutta Leijonien onneksi Kemiläinen onnistui laukomaan helpottavan osuman.

https://twitter.com/dplussportfi/status/1492144254440857601

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ottelusta on pelattu kaksi erää ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5-kanavalta.