TPS:n Viljami Marjalalta totaalinen aivopieru – laukoi kiekon tahallaan katsomoon

Viljami Marjalalta

TPS:n Viljami Marjalalta nähtiin kunnon aivopieru ja vieläpä erittäin pahassa paikassa Liigan puolivälieräottelussa Tapparaa vastaan.

Tappara ja TPS kohtasivat toisensa torstain kierroksella Liigan puolivälierien viidennessä osaottelussa. Tappara nappasi kotikentällään voiton maalein 5-2 ja siirtyi ottelusarjassa 3-2-johtoon.

Ottelun toisen erän lopussa nähtiin surkuhupaisa tilanne, joka johti turkulaisten kahden minuutin mittaiseen kahden miehen alivoimaan. TPS:n Max Lindroth koukkasi ensin Veli-Matti Savinaisen nurin ja kiekko päätyi tämän jälkeen Viljami Marjalalle. Tämä ilmaisesti turhautui joukkuekaverilleen vihelletystä jäähystä ja vippasi kiekon tahallisen näköisesti pleksien yli katsomoon.

Tuomaristo vihelsi Marjalalle tästä kahden minuutin jäähyn pelin viivyttämisestä, eli turkulaiset joutuivat aivan turhaan kahden miehen alivoimalle. Tappara ei kuitenkaan rokottanut ylivoimallaan.