Uskomaton skenaario kävi toteen – Washington Capitals naulasi playoffs-paikkansa tasatilanteessa tyhjiin

Washington Capitals pudotuspeleihin 2024

Washington Capitals nappasi NHL:n itäisen konferenssin viimeisen pudotuspelipaikan itselleen vähintäänkin ikimuistoisella tavalla.

Philadelphia Flyersin ja Washington Capitalsin välistä runkosarjan päätöskamppailua oli jäljellä muutama minuutti, kun oltiin erikoisen tilanteen edessä, jota jo ennakkoskenaarioissakin ”pelättiin”. Taululla seisoivat lukemat 1-1, ja Flyers tarvitsi varsinaisen peliajan voiton, jotta sillä oli mahdollisuuksia selviytyä pudotuspeleihin.

Flyers otti maalivahdin pois ja lähti hakemaan voittomaalia.

Mainos:

Jopa koomisen tilanteesta teki se, että samalla Capitalsille kelpasi mikä tahansa voitto naulatakseen tuon samaisen paikan, josta Flyersin ja Capitalsin lisäksi taistelivat myös Pittsburgh Penguins sekä Detroit Red Wings.

Hetkeä aiemmin Detroit oli tasoittanut ottelun Montrealia vastaan 3,3 sekuntia ennen loppua ja näin ollen Flyersin kohtalo oli jo sinetöity. Tämä tieto ei kuitenkaan ollut saavuttanut Flyersin valmennusjohtoa, kun joukkue lähti hakemaan voittomaalia ilman maalivahtia.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että T.J. Oshie pääsi karkaamaan kiekon kanssa laidasta ja iski Capitalsin 2-1-voittomaalin sisään.

Capitals nappasi viimeisen pudotuspelipaikan 91 pisteellään. Myös Detroit voitti oman ottelunsa lopulta voittolaukauksilla ja nousi tasapisteisiin Capsin kanssa, mutta suurempi määrä varsinaisen peliajan voittoja vei Washingtonin lopulta pudotuspeleihin.

Washington Capitals nähdään playoffseissa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen BarDownin X-tilillä.