Myös USA julkaisi ensimmäiset pelaajansa olympialaisiin – tähtiloistoa luvassa!

USA Yhdysvallat Dylan Larkin Pekingin olympialaiset Yhdysvaltojen olympiajoukkue pelipaidat olympialaisissa Yhdysvallat USA:n MM-joukkue 2023

Myös Yhdysvallat on liittynyt niiden maiden joukkoon, joilta tiedetään kolme nimettyä pelaajaa helmikuun olympialaisiin Pekingissä.

Suuret kiekkomaat ovat pudotelleet tämän viikon aikana nimiä olympialaisiin lähtevistä pelaajista. Viime sunnuntaina ensimmäiset kolme nimeä tiputti Kanada, sen jälkeen mm. Ruotsi ja eilen myös Suomi ovat tehneet valintoja.

Myös Yhdysvallat on liittynyt tähän joukkoon nimettyään kolme ensimmäistä pelaajaa olympiakoneeseen. Kolmen pelaajan joukossa on Kanadan ja Ruotsin tapaan yksi puolustaja ja kaksi hyökkääjää.

Mainos:

Joukkueeseen nimetty puolustaja on Seth Jones. Hyökkäystä tähdittävät Chicago Blackhawksin taituri Patrick Kane ja Toronto Maple Leafsin tähti Auston Matthews.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

NHL-pelaajat ovat vielä näillä näkymin käytettävissä olympialaisissa. NHL:llä on kuitenkin vielä koronatilanteeseen vedoten mahdollisuus vetäytyä pois Pekingin olympialaisista, jotka pelataan helmikuussa 2022.

Jokaisen maan on ilmoitettava lopullinen kisajoukkueensa tammikuun 2021 aikana.