Zach Dean taklasi Kärppien puolustajaa päähän ja lensi ulos – Tshekki ratkaisi ottelun ylivoiman aikana

Zach Dean

Tshekki vastasi U20 MM-kisojen avauspäivän suurimmasta yllätyksestä, kun se kaatoi Kanadan lukemin 5-2. Zach Dean taklasi toisessa erässä Kärppiä edustavaa Ales Cechiä päähän ulosajon arvoisesti.

U20 MM-kisojen avauspäivän suurin yllätys nähtiin viimeisessä ottelussa, kun Tshekki kaatoi Kanadan.

Ottelun käännekohta nähtiin toisessa erässä. Kärppiä edustava tshekkipuolustaja Ales Cech lähti hakemaan kiekkoa omasta päädystä ja Kanadan Zach Dean tuli karvaamaan kovalla vauhdilla. Dean suoritti pohjois-amerikkalaiseen tyyliin taklauksen loppuun saakka, mutta osui taklatessaan kuitenkin Cechiä päähän. Tilanteesta tuomittiin Deanille ulosajo. Voit katsoa videon tilanteesta alta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Deanin viiden minuutin rangaistuksen aikana Tshekki iski ottelussa kaksi ylivoimamaalia siirtyen toisessa erässä 5-2 -johtoon. Tästä sillasta ei Kanada enää noussut, vaan ottelu pelattiin maalittomana loppuun ja Tshekki nappasi arvokkaan täyden pistepotin mukaansa ottelusta.