Suomalaispelaajat nyrkkihippasilla – Erik Haula ja Anton Lundell ottivat toisistaan mittaa

Tappelu

NHL:ssä nähtiin suomalaispelaajien välinen tappelu, kun New Jersey Devilsin Erik Haula ja Florida Panthersin Anton Lundell olivat nyrkkihippasilla viime yönä pelatussa ottelussa.

NHL:ssä nähdään harvoin suomalaispelaajia osallisena tappeluissa. Vielä harvemmin nähdään kahden suomalaisen tappelevan keskenään. Viime yönä tällainen tilanne kuitenkin nähtiin.

Ensimmäinen erä ei ehtinyt edes puoliväliin, kun New Jersey Devilsin Erik Haula ja Florida Panthersin Anton Lundell pudottivat rukkaset jäähän ja alkoivat tapella keskenään. Pystypainiksi jääneestä otatuksesta tuomittiin kummallekin tappelupukarille viiden minuutin rangaistukset.

Itse ottelu päättyi lopulta Devilsin vierasvoittoon lukemin 4-2. Ottelun suomalaisista Eetu Luostarinen onnistui kertaalleen maalinteossa ja Lundellille merkittiin yksi syöttöpiste.

Tappelu suomalaispelaajien välillä NHL:ssä – Haula ja Lundell ottavat toisistaan mittaa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.