Todellinen herkkupala tiedossa sunnuntai-iltaan! – Kiinnitä huomiota tähän seikkaan

Kanada MM-kisat 2024

Sunnuntain huomio MM-kisoissa kiinnittyy A-lohkon herkkupalaan, jossa Sveitsi ja Kanada iskevät yhteen panoksen ollessa jopa lohkovoitto.

A-lohkon kärjessä on tällä hetkellä 15 pistettä kerännyt Tshekki, mutta niskaan hengittävät sunnuntai-iltana kohtaavat – yhden ottelun vähemmän pelanneet – Kanada ja Sveitsi, jotka kumpikin ovat keränneet 14 pistettä. Kävi ottelussa miten kävi, lohkon kärkijoukkue vaihtuu joko Kanadaan tai Sveitsiin.

Kun ottelua lähdetään tarkastelemaan lähempää, kannattaa kiinnittää huomiota siihen seikkaan, että molempien joukkueiden otteluissa on nähty hurja määrä maaleja. Kanada kaatoi lauantaina Suomen, ja tuossa ottelussakin maaleja mätettiin 8 kappaletta Kanadan voittolukemien ollessa 5-3.

Mainos:

Sveitsillä puolestaan on alla 8-0-voitto Tanskasta.

Kanadan matseissa maaleja on tehtailtu peräti 7,4 ottelua kohden, ja Sveitsinkin peleissä 6,2.

Huom! Lätkäklubin kautta voit napata 30€ ilmaisvedon

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli 5,5 maalille kertoimen 1,95, mikä kuulostaa yllä mainittujen faktojen kera varsin houkuttelevalta.

Kanadalla on sunnuntain jälkeen vielä jäljellä ottelu Tshekkiä vastaan, ja Sveitsi puolestaan kohtaa Leijonat, joten jännäksi menee niin lohkon kärkisijojen kuin myös jatkopaikkojen suhteen!

Tsekkaa myös: Tässä sunnuntain 19.5. MM-kisaohjelma