Aleksander Barkov uudessa tilanteessa – ”On jo aikakin oppia asumaan yksin”

Florida Panthersin kausi NHL:n parhaat pelaajat Suomalaiset Jukka Jalonen Florida Panthers Aleksander Barkov florida panthers nhl

Leijonien ja Florida Panthersin tähtihyökkääjä Aleksander Barkov on kertonut uudesta elämäntilanteestaan Iltalehden haastattelussa.

Barkov on viettänyt koko korona-ajan Floridan Boca Ratonissa. Hänen seuranaan oli aluksi – kuten myös NHL-kausien ollessa käynnissä – Olga-äiti, mutta hiljattain tilanteeseen tuli muutos.

– Äitini lähti kuukausi sitten, sen takia tulemme edelleen toimeen, Barkov vitsaili.

Mainos:

– Olen ollut täällä yksikseni kuukauden ja minun on pitänyt oppia kokkaamaan ja siivoamaan, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Olen oppinut uusia asioita. Olen 24-vuotias, on jo aikakin oppia asumaan yksin. Hänen auttamisensa oli minulle suuri asia.

Myös toisenlaisesta elämänmuutoksesta Barkovin kohdalla uutisoitiin tällä viikolla, kun tuli julki, että NHL-tähti on ostanut osuuden kasvattajaseurastaan Tapparasta.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän, sanaili Barkov, josta tuli kirvesrintojen kolmanneksi suurin omistaja.