Tapparan Anton Levtchi iski finaalihistorian nopeimman hattutempun

Anton Levtchiltä Anton Levtchi

Tapparan Anton Levtchi otti joukkueensa reppuselkään Liigan neljännen finaaliottelun kolmannessa erässä.

Pelicans johti neljättä finaaliottelua kahden erän jälkeen maalein 2-0, mutta kolmannessa erässä alkoi Anton Levtchin show. Tapparan kultakypärä niittasi kiekon Pelicansin reppuun kolme kertaa 11 minuuttiin ja 23 sekuntiin ja vei joukkueensa 2-3-johtoon.

Levtchin hattutemppu oli finaalihistorian nopein. Ennätys oli jo ennestään Tampereella, sillä ennen Levtchin huimaa suoritusta ennätystä piti hallussaan Tapparan Jukka Alkula, joka iski hattutempun 14 minuuttiin ja 27 sekuntiin keväällä 1977.

Pelicans onnistui tasoittamaan ottelun vielä viimeisellä minuutilla, mutta Tapparan Nicholas Baptiste laukoi voittomaalin heti ensimmäisen jatkoerän alussa. Tappara johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 3-1 ja on voiton päässä Suomen mestaruudesta.