Venäjän Anton Slepyshev syyllistyi halpamaiseen temppuun – puski vastustajaan olympialaisissa

Puolivälierät Anton Slepyshev Marko Anttila Kiina Pelaajalistat Olympialaisten otteluohjelma

Venäjän olympiaurheilijoiden Anton Slepyshev puski Sveitsin Yannick Weberiä päähän miesten jääkiekon avausottelussa.

Venäjän olympiaurheilijat nappasivat tiukkojen vaiheiden jälkeen 1-0-voiton Sveitsistä. Ottelun toisessa erässä nähtiin kuohuttanut tilanne, kun venäläishyökkääjä Anton Slepyshev syyllistyi tökerömäiseen temppuun. Mies menetti hermonsa ja puski kypärällään Sveitsin Yannick Weberiä.

Jostain syystä Slepyshev selvisi tempustaan ilman ulosajoa, sillä tuomaristo katsoi kyseessä olleen puskun yritys, josta IIHF:n sääntöjen mukaan määrätään 2+2-minuuttia.

Keskiviikon toisessa ottelussa nähtiin jättiyllätys, kun Tanska kaatui Tshekin numeroin 2-1. Torstaina puolestaan kaukalossa nähdään Suomi, joka kohtaa avausottelussaan Slovakian. Tämän lisäksi olympiakaukalossa nähdään seuraavat ottelut: Ruotsi-Latvia, USA-Kiina ja Kanada-Saksa.