Viimeiseen turnaukseen Nuorten Leijonien päävalmentajana lähtevä Antti Pennanen luottavaisena – ”Meillä on yhteistyötä ja neljän ketjun voimaa”

Antti Pennanen

Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen lähtee luottavaisena viimeiseen arvoturnaukseensa Nuorten Leijonien peräsimessä. Pennanen on tyytyväinen kasassa olevaan joukkueeseen.

Nuorten MM-kisat alkavat viikon päästä Kanadassa. Suomen joukkue on kisoihin lähdettäessä yksi suurista suosikeista isäntämaa Kanadan ohella aina mestaruuteen saakka.

Suomen päävalmentaja Antti Pennanen lähtee viimeiseen turnaukseensa Nuorten Leijonien päävalmentajana. Pennasen jälkeen vetovastuun U20 -joukkueesta ottaa Tomi Lämsä.

Mainos:

Pennanen on tyytyväinen joukkueeseen ja kehuu etenkin joukkueen laajuutta ja yhteistyötä Suomen jääkiekkoliiton haastattelussa.

– Luotimme valinnoissa vahvasti historiaan ja yhteisiin kokemuksiin. Siihen joukkueeseen, joka vuodenvaihteessa oli koolla, on tehty vain vähän muutoksia, Pennanen kommentoi.

Monipuolisuus nousee Pennasen puheissa vahvasti esille.

– Muilla mailla voi olla terävin kärki, mutta meillä on taas yhteistyötä ja neljän ketjun voimaa ja laajuutta. Tästä ryhmästä löytyy erittäin monipuolista osaamista. 

Nuorten Leijonien urakka MM-kisoissa alkaa heti ensimmäisenä kisapäivänä, kun tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01:00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa vastaan asettuu Latvia.