Ruotsin maajoukkueestakin tuttu Jakob Lilja joutuu jatkamaan uraansa KHL:ssä – ”Ymmärrän, jos en voi pelata Tre Kronorissa”

Jakob Lilja

Ruotsin maajoukkueesta tuttu ja NHL:ssäkin nähty Jakob Lilja joutuu jatkamaan uraansa KHL:ssä Dynamo Moskovan riveissä. Hyökkääjä ymmärtää, jos hän ei voi pelata Tre Kronorissa enää.

Ruotsalainen hyökkääjä Jakob Lilja jatkaa uraansa KHL:ssä Dynamo Moskovan paidassa. Lilja teki sopimuksen seuran kanssa ennen Venäjän aloittamaa hyökkäyssotaa Ukrainassa, eikä hänellä nyt ole varaa enää ostaa itseään ulos sopimuksesta.

Lilja kertoi Expressenin mukaan, että hän ymmärtää, elleivät ovet enää Ruotsin maajoukkueeseen ole avoinna.

Mainos:

– Ymmärrän, jos en voi pelata Tre Kronorissa. Minun on otettava asia sellaisena kuin se eteen tulee, Lilja sanoi Expressenille.

Ruotsalainen olisi ollut valmis luopumaan sopimuksestaan, mutta sen ulosostoon hänellä ei yksinkertaisesti ollut varaa.

– Olin vamis jättämään rahat ja sopimuksen tiskiin, mutta kuten todettua, tämä maksaa minulle enemmän kuin varallisuuteni on, Lilja jatkoi.

Lilja piipahti Pohjois-Amerikassa kaudella 2019-20 Columbus Blue Jacketsin ja Cleveland Monstersin paidassa. Lilja on tuttu näky Ruotsin paidasta niin A-maajoukkueessa kuin myös U20-joukkueessa.