Jukurit solmi kaksi merkittävää jatkosopimusta – ”Mielestäni meidän joukkueella on enemmän annettavaa…”

Mikkelin Jukurit

Mikkelin Jukurit on solminut kaksi merkittävää jatkosopimusta, kun ruotsalaispuolustaja Linus Nässen ja Niclas Lundgren jatkavat mikkeliläisseurassa.

Viime kaudella Olli Jokisen johdolla Liigan sensaatiojoukkueeksi noussut Mikkelin Jukurit on solminut kaksi merkittävää jatkosopimusta takalinjoilleen ensi kaudeksi. Isossa roolissa viime kaudella olleet ruotsalaispuolustaja Linus Nässen ja Niclas Lundgren jatkavat Mikkelissä. Jukurit menetti yhden ruotsalaisen hyökkäyksestään, kun Joachim Rohdin siirtyy Ässiin, mutta takalinjoille Nässen ja Lundgren olivat hyvin toivotut jatkajat.

– Niclas on illasta toiseen varma suorittaja. Hän on meidän joukkueelle myös kokemuksensa kautta arvokas pelaaja, sillä meidän nuoret puolustajamme oppivat häntä seuraamalla, mitä ammattilaiskiekkoilijan elämä on, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kuvailee Lundgrenia Jukurien tiedotteessa.

Mainos:

– Linus on puolestaan nuori, lahjakas ja monipuolinen puolustaja, joka saapui Mikkeliin viime kaudeksi hakemaan seuraavaa steppiä uralleen, ja onnistui siinä. Meille oli itsestään selvää, että halusimme hänen jatkavan meillä myös tulevalla kaudella, ja Linus tuleekin olemaan myös ensi kaudella isossa roolissa, Hakkarainen jatkaa.

Ruotsalaispelaajat ovat tyytyväisiä jatkosopimuksiinsa ja kertovat viihtyneensä Mikkelissä.

– Viime kausi meni todella hyvin, mutta ei päättynyt kuten halusimme. Otimme kuitenkin isoja askeleita eteenpäin sekä joukkueena että organisaationa, ja haluan ehdottomasti olla mukana seuraavissakin askeleissa. Nautin viime kaudella pelaamisesta täällä ja meillä oli todella hauskaa. En nähnyt mitään syytä miksi myös ensi kaudesta ei tulisi yhtä hauska, Lundgren kertoo.

– Jukurit on minulle erinomainen paikka kehittyä pelaajana, ja mielestäni meidän joukkueella on enemmän annettavaa, mitä viime kauden tulos antoi ymmärtää. Ensi kaudella yritämme pelata samalla tavalla kuin edellisessä runkosarjassa, mutta paremmalla aloituksella ja tietenkin pudotuspeleissä aiomme mennä vieläkin pidemmälle, Nässen miettii.

Mikkelin Jukurit nousi viime kaudella kaikkien yllätykseksi runkosarjan kärkipaikoille, mutta pudotuspeleissä seinä nousi vastaan jo ensimmäisellä kierroksella. Tällä kaudella Olli Jokisen luotsaama ryhmä aloittaa kauden kilpailulliset pelinsä jo elokuussa, kun luvassa on seurahistorian ensimmäiset CHL-ottelut.