Nuorten MM-kisojen avauspäivän puhuttavin tilanne – Saksan Bennet Rossmylle ulosajo kovasta taklauksesta

Bennet Rossmy

Nuorten MM-kisoissa nähtiin avauspäivän viimeisessä ottelussa ulosajo. USA:n ja Saksan välisessä ottelussa tunteet kuumenivat avauserässä, kun Saksan Bennet Rossmy ajettiin ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Nuorten Leijonien taival U20 MM-kisoissa alkoi voitolla, kun Latvia kaatui ykkösketjun tehoillessa 6-1 -lukemin. Suomen ja Latvian välisen ottelun jälkeen ensimmäisenä kisapäivänä nähtiin vielä yksi ottelu, jossa toisensa kohtasivat Saksa ja USA.

Ensimmäisen kisapäivän puhuttavin tilanne nähtiin heti ensimmäisessä erässä. Chicago Blackhawksin varaus, USA:n Dominic James, lähti tavoittelemaan päätykiekkoa. Jamesin kintereillä tilanteeseen vauhdilla tuli Saksan Bennet Rossmy. James menetti tilanteessa tasapainonsa horjahtaen taakse, mutta Rossmy vei taklauksensa loppuun. Taklaus osui yhdysvaltalaista päähän ja Rossmy ajettiin tilanteessa ulos.

Mainos:

Tilanne on herännyt paljon puhetta ja tuntemuksia puolesta ja vastaan. Taklaus osuu kiistatta Jamesia päähän, mutta osuma johtuu yhdysvaltalaisen horjahtamisesta tilanteessa. Katso itse video alta ja tee oma tulkintasi tilanteesta.

Bennet Rossmy saa ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.