Suomi-Tshekki nähdään U20 MM-kisoissa – näin katsot ottelun TV:stä

U18 Liiga Olympialaiset Jokereiden Suomi jääkiekkovedonlyönti mobiilisovellukset Miro Aaltonen Jukurit Olli Palola Tappara Seattlen Sibir NHL Jeff Bezos Suomen Cup TPS KalPa Buffalo Sabres

U20 MM-kisat ovat täydessä käynnissä, joten kiekkoherkkua on tarjolla päivittäin. Näin katsot Suomi-Tshekki-ottelun TV:stä suorana lähetyksenä.

Suomi – Tshekki – 10.8. klo 21:00

Nuorten Leijonien turnaus sai loistavan startin, kun Latvia kaatui vakuuttavasti numeroin 6-1. Torstaina haaste on selvästi kovempi, sillä vastassa on Tshekki, joka kaatoi omassa avausottelussaan Slovakian numeroin 5-4. Täytyy kuitenkin muistaa, että Suomi on ennakolta Kanadan kanssa suurin mestarisuosikki, joten tältä pohjalta myös Tshekin pitäisi kaatua.

Suomen kannalta tilanne on todella loistava, sillä joukkueen ympärillä on rauhallinen ilmapiiri ja Antti Pennasen valmennus takaa sen, että viisikkopelaaminen on aivan tapissa. Kun tähän päälle lyödään loistavat yksilöt, jotka saivat vieläpä isoja onnistumisia Latviaa vastaan, niin kaikki palaset ovat kunnossa.

Mainos:

Torstain Tshekki-ottelu on ohjelmassa klo 21:00. Se on nähtävillä ilmaiskanavalla, koska TV5 lähettää taiston suorana lähetyksenä.