Connor Bedard syötteli Ruotsin kumoon – hurja ennätys enää yhden pisteen päässä

NHL:n draftlotto NHL:n draftin todennäköisyydet Connor Bedard Connor Bedardin pelipaita

Connor Bedard jatkoi hurjaa virettään U20 MM-kisoissa, kun alkulohkon viimeisessä ottelussa Kanada kaatoi Ruotsin 5-1. Bedard syötteli Ruotsin kumoon saalistaen neljä syöttöpistettä.

Connor Bedardin alkulohko U20 MM-kisoissa sujui vauhdikkaissa merkeissä. Ensimmäisessä ottelussa superlupauksen saldo jäi yhteen pisteeseen, mutta tämän jälkeen alkoi hurjastelu. Bedard takoi kolmeen viimeiseen otteluun alkulohkon aikana käsittämättömät 17 pistettä ja alkulohkon saldoksi muodostui lopulta 6+12=18.

Connor Bedard on vain pisteen päässä yhdestä hurjasta ennätyksestä. 2000-luvulla yksien U20 MM-kisojen aikana vain Brayden Schenn ja Trevor Zegras ovat onnistuneet merkkauttamaan 18 tehopistettä tauluun. Kukaan ei ole onnistunut iskemään vielä 19 tehopistettä 2000-luvulla yhdessä turnauksessa. Maaginen 20 tehopisteen raja on kahden pisteen päässä, tähän saavutukseen on koko U20 MM-kisojen historiassa kyennyt vain kuusi pelaajaa.

Mainos:

Yhden turnauksen piste-ennätystä pitää hallussaan Peter Forsberg 31 pisteellään. Tuohon on matkaa vielä todella paljon. Tilaston toisena olevan Markus Näslundin 24 tehopistettä sen sijaan voi olla hyvinkin vaarassa. Kanada kohtaa puolivälierässä maanantain ja tiistain välisenä yönä Slovakian.

Kanada kaatoi Ruotsin – Connor Bedard alusti neljä osumaa

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.