Kanadan lupauksen ottelu pakettiin ensimmäisessä erässä – ulosajo rumasta polvitaklauksesta

Zach Ostapchuk

Kanadan Zach Ostapchuk sai viiden minuutin rangaistuksen ja ulosajon rumasta polvitaklauksestaan ottelussa Ruotsia vastaan. Ulosajosta huolimatta Kanada onnistui nappaamaan ottelussa tyylipuhtaan 5-1 -voiton.

Kanadan Zack Ostapchukin ilta tuli päätökseen ennenaikaisesti, kun Kanada ja Ruotsi kohtasiva toisensa alkulohkon viimeisessä ottelussa U20 MM-kisoissa.

Ostapchuk meni kovalla vauhdilla taklaamaan Ruotsin Filip Bystedtiä. Kulmasta kiekon kanssa noussut Bystedt kuitenkin väisti kanadalaisen taklauksen, jolloin Ostapchuk päätyi levittämään jalkansa kohti ruotsalaista. Polvet kolahtivat ikävällä tavalla yhteen ja Ostapchuk passitettiin polvitaklauksesta jo ensimmäisessä erässä suihkun puolelle.

Ruotsi onnistui ylivoiman aikana kertaalleen, mutta osuma oli laiha lohtu, kun Kanada paineli voittoon lukemin 5-1.