U20 MM-kisoissa puolivälieränä Suomi – Ruotsi – näin katsot ottelun televisiosta!

Suomi - Ruotsi Nuoret Leijonat

U20 MM-kisoissa ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat toisilleen niin tutut ja yhtä rakkaat naapurimaat Suomi ja Ruotsi. Ottelu pelataan suomalaisittain parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

U20 MM-kisat ovat edenneet siihen vaiheeseen, että alkulohkovaihe on saatu paketoitua ja edessä on pudotuspelit. Alkulohkon ehdottomaksi nimeksi nousi Connor Bedard, joka oli aivan käsittämättömässä vireessä läpi alkulohkon. Bedard nakutti taululle 18 tehopistettä, joka on kymmenen enemmän kuin toiseksi eniten tehopisteitä merkkauttaneella. Pistepörssin voitto on siis Bedardille todennäköinen, vaikka tämä ei pelaisi koko lopputurnauksen aikana enää.

Nuoret Leijonat jäi omassa lohkossaan toiseksi hävittyään USA:lle lohkon viimeisen ottelun. Tämän myötä Suomi ja Ruotsi kohtaavat puolivälierässä Ruotsin jäätyä omassa lohkossaan kolmanneksi.

Mainos:

Luvassa on taatusti todella mielenkiintoinen ja jännittävä kohtaaminen kahden toisilleen tutun maan välillä. Kummankaan peli ei oikein loksahtanut uomiinsa alkulohkon aikana. Suomi kompastui Sveitsille ja hävisi USA:lle, Ruotsi murskasi Itävallan mutta oli vaikeuksissa niin Saksaa kuin Tshekkiäkin vastaan ja jäi viimeisessä ottelussa Kanadan jalkoihin.

Suomen ja Ruotsin edellistä kohtaamista U20 MM-kisoissa ei tarvitse kaukaa hakea. Maat kohtasivat toisensa edellisen kerran elokuussa pelatuissa nuorten MM-kisoissa, jolloin Suomi kaatoi Ruotsin välierässä lukemin 1-0 Kasper Puution osumalla. Suomi on viime vuosien aikana pystynyt hallitsemaan pudotuspelikamppailuja länsinaapuria vastaan.

Puolivälierä Suomi – Ruotsi pelataan maanantaina 2.1. Suomen aikaa kello 18:00 alkaen ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Lisäksi kaikki turnauksen ottelut on katsottavissa Discovery+ -palvelun kautta.