Itävalta täysin aseeton Kanadan edessä – Connor Bedard hurjasteli jälleen kuusi tehopistettä

Connor Bedard

Itävalta jäi täysin telineisiin U20 MM-kisoissa kisaisäntä Kanadaa vastaan. Kanada latoi taululle 11 maalia, superlupaus Connor Bedard onnistui takomaan taululle kuusi tehopistettä.

U20 MM-kisojen kisaisäntä Kanada on saanut koneensa toden teolla käyntiin. Tshekki onnistui järkyttämään sitä avausottelussa jättämällä Kanadan kokonaan pisteittä, mutta tuon ottelun jälkeen on peli kulkenut.

Kanada on takonut nyt kahteen edelliseen otteluun 22 maalia taululle – 11 Saksan verkkoon ja 11 Itävaltaa vastaan. Edessä on vielä alkulohkossa kohtaaminen Ruotsia vastaan ja jopa lohkovoitto on mahdollinen. Lohkovoitto tosin ei ole enää omissa käsissä, sillä Tshekki on ennen viimeistä kierrosta pisteen Kanadaa edellä. Tshekki kohtaa viimeisessä ottelussa Saksan.

Mainos:

Jos Kanadan joukkue on saanut koneet käyntiin, niin käyntiin on lähtenyt myös Connor Bedardin kone. Avausottelussa vain yhden pisteen saalistanut Bedard iski Saksaa vastaan huimat kuusi tehopistettä taululle ja nyt Itävallan verkkoon superlupaus mätti kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

Kolmen ottelun jälkeen Bedardilla on kasassa 14 (6+8) tehopistettä. Peter Forsbergin turnausennätykseen (31 pistettä) on vielä matkaa, mutta 20 pisteen raja on hyvinkin Bedardilla rikottavissa. 2000-luvulla yksikään pelaaja ei ole yksissä kisoissa onnistunut mättämään 20 tehopisteen rajaa rikki. Historian aikana U20 MM-kisoissa vain kuusi pelaajaa on tähän saavutukseen yltänyt.

Connor Bedard jälleen täysin pitelemätön – Kanada murskasi Itävallan

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.