USA – Suomi huipentaa alkulohkon ja vuoden – näin katsot ottelun televisiosta!

Oliver Kapanen USA - Suomi Nuoret Leijonat

USA – Suomi huipentaa alkulohkon ja vuoden 2022, kun Nuorten MM-kisoissa taistellaan viimeisen kierroksen pisteistä.

Yhdysvallat ja Nuoret Leijonat lähtivät lohko B:ssä suurina suosikkina lohkoon nuorten MM-kisoissa. Lohkon muut joukkueet Sveitsin ja Slovakian johdolla kuitenkin onnistuivat lyömään kapuloita rattaisiin, kun Sveitsi kaatoi ensin avausottelussa Suomen ja myöhemmin Slovakia onnistui nappaamaan täyden pistepotin USA:lta.

Nuoret Leijonat sai kuitenkin peliään jälleen uomiinsa ja se pääsi takaisin mukaan taisteluun lohkovoitosta. Suomi kuului ennen turnauksen alkua yhdessä Kanadan ja USA:n kanssa koko turnauksen suurimpiin mestarisuosikkeihin.

Mainos:

Suomen ja Yhdysvaltojen kohtaaminen on mielenkiintoinen monestakin eri syystä. Ensinnäkin ottelu pelataan Suomen aikaa kello 23:00 vuoden viimeisenä päivänä, eli uudenvuoden aattona. Toisekseen kumpikin maa pääsee mittaamaan oman tasonsa ennen tosipelien ja pudotuspelien alkua. Ja kyllähän ottelussa jaettavat pisteetkin kumpaankin leiriin varmasti kelpaisivat.

Joukkueet kohtasivat toisensa Kanadassa ennen kisojen alkua harjoitusottelussa, jolloin USA oli vahvempi lukemin 5-2. Tuosta hetkestä kuitenkin on paljon tapahtunut ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Tomi Lämsän luotsaama Suomen joukkue on onnistunut parantamaan peliään enemmän kuin Yhdysvallat.

Ottelu USA – Suomi alkaa kello 23:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Lisäksi kaikki U20 MM-kisojen ottelut on katsottavissa maksullisen Discovery+ -palvelun kautta.