Jokereiden paluu kotimaan kaukaloihin lähestyy – Mestis-hakemus jätetty, faneilla suuri rooli tulevaisuuden rakentelussa

Helsingin Jokerit Joel Harkimo KHL Jokerit SKA korona Jokereiden Jokereille

Helsingin Jokerit on jättänyt hakemuksensa kaudelle 2023-24 Mestikseen. Takaraja hakemuksen jättämiselle oli tänään 31. maaliskuuta.

Helsingin Jokerit on virallisesti jättänyt hakemuksen Mestikseen tulevalle kaudelle 2023-24.

Nyt Jokereiden sarjapaikka on lisenssikomitean käsissä. Komitea tekee päätöksen helsinkiläisseuran sarjapaikasta kevään aikana. Jokerit sai helmikuun lopussa ehdollisen sarjapaikan Mestikseen Jääkiekkoliiton liittohallitukselta.

Mainos:

– Olemme luottavaisia, että nyt toteutetut omistusjärjestelyt sekä muut tehdyt toimet varmistavat ensi kauden pelipaikkamme, Jokerien puheenjohtaja Mikko Saarni kertoi seuran tiedotteessa.

Seuran osakeanti onnistui Saarnin mukaan jopa odotettua paremmin. Kysyntää osakkeille oli enemmän kuin sitä tarjolla ollut määrä.

– Osakeanti onnistui erinomaisesti, ja kiinnostus seuran ympärillä on kova, Saarni jatkoi.

Seuran fanit pääsevät seuran omistajiksi myöhemmin keväällä b-osakkeilla.

– Fanit tulevat jatkossa myös ehdottamaan yhtä jäsentä Jokereiden hallitukseen aina kahden vuoden sykleissä. Uskomme, että se on erinomainen tapa pitää fanit tiiviisti mukana uuden jokeritarinan rakentamisessa, Saarni avasi tiedotteessa.