HIFK murskasi Jukurit – Anton Lundell keräsi hehkutuksia NHL:ltä

Anton Lundell HIFK

Eilen Helsingissä pelatussa liigaottelussa HIFK isännöi Jukureita. Ottelusta muodostui varsin yksipuolinen näytös, kun kotijoukkue takoi taululle 11 maalia. Anton Lundell painoi taululle tehot 2+4.

Helsingissä nähtiin keskiviikkoiltana melkoinen nöyryytys, kun HIFK laittoi pystyyn maalintekoharjoitukset Jukureiden kustannuksella. Loppulukemiksi kirjattiin nöyryyttävät 11-1.

HIFK:n yksi tehomiehistä oli nuori Anton Lundell, joka kantoi ottelussa kultakypärää. Lundell iski taululle lukemat 2+4 ja kasvatti tämän kauden pistesaldonsa lukemiin 11+8=19. Lundell on pelannut 14 ottelua ja on näillä lukemilla Liigan pistepörssin kolmas.

Mainos:

Myös NHL:n virallinen Twitter-tili huomioi Lundellin suorituksen keskiviikkona. NHL jakoi tilillään videon Lundellin maalista saatetekstillä ”Näyttää siltä, että Florida Panthers teki oikean valinnan varatessaan Anton Lundellin.”

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen NHL:n Twitter-tililtä.

NHL:n jakaman videon maali oli Lundellin illan ensimmäinen, tämän jälkeen nuori hyökkääjä merkkautti itselleen vielä yhden maalin ja neljä syöttöpistettä.

Lue myös: Tappelut kuuluvat jääkiekkoon? Slovakian kiekkosarjassa pelottava tilanne