IIHF:ltä päätös – perutut U20 MM-kisat pelataan loppuun, pelatut tulokset mitätöidään

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ilmoitti torstaina, että U20 MM-kisat tullaan pelaamaan loppuun elokuussa Kanadan Albertassa.

Vuodenvaihteeseen sijoittunut turnaus jouduttiin keskeyttämään tältä vuodelta koronaviruksen vuoksi. Useammassa jengissä nähtiin tartuntoja, jonka johdosta nähtiin ensiksi luovutuksia ja lopulta koko turnauksen peruminen.

Nyt IIHF:ltä on saatu päätös, että nuoret superlupaukset pääsevät osallistumaan ikäluokkansa MM-kisoihin. Uusi ajankohta perutulle turnaukselle on elokuu ja kisakaupunkina toimii Kanadan Alberta.

Mainos:

Kuitenkin kaikki turnauksen tulokset tullaan mitätöimään, joten pelit käynnistetään niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Turnaukseen saa nimetä myös uusiksi joukkueen, mutta pelikelvollisia on edelleen myös 2002-ikäluokka. Monen maan joukkueet saattavat mennäkin uusiksi, sillä ajankohta tarkoittaa sitä, että mukaan saa myös NHL:ssä pelaavia ikäluokan pelaajia.