Itävalta vastasi kisojen suurimmasta yllätyksestä – Tshekki kaatui voittolaukausten jälkeen!

Itävalta

Itävalta ja Tshekki kohtasivat Tampereella iltapäiväottelussa toisensa. Ottelu päättyi vastoin kaikkia odotuksia Itävallan voittoon.

Kisojen toistaiseksi suurin yllätys nähtiin ottelussa Tshekin ja Itävallan välillä.

Kari Jalosen luotsaama NHL-vahvistuksilla kuorrutettu Tshekin joukkue oli valtava ennakkosuosikki Itävaltaa vastaan. Tshekin turnauksessa oli ollut haasteita jo ennen tiistain ottelua, mutta nyt Jalosen ryhmältä nähtiin todellinen pohjanoteeraus.

Mainos:

Vastoin kaikkien odotuksia ottelu Tshekin ja Itävallan välillä päättyi altavastaaja Itävallan voittoon. Tshekki johti ottelua yli 40 minuutin ajan, mutta Itävallan Brian Lebler toi joukkuuensa tasoihin vain 38 sekuntia ennen loppua. Ottelu eteni jatkoajalle lukemissa 1-1.

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1526587857288081410

Jatkoajalla Tshekki näytti ajoittain jopa alistuneelta ja pelokkaalta. Maalia ei jatkoajalla nähty ja ottelu eteni voittolaukauskilpailuun. Voittolaukauksilla ainoa onnistuja oli Itävallan Peter Schneider ja näin ollen altavastaaja nappasi kaksi pistettä.

Peter Schneider onnistuu voittolaukauksilla – Itävalta yllätysvoittoon Tshekistä

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1526592426864889857
https://twitter.com/IIHFHockey/status/1526594215261573120

Tshekki on onnistunut keräämään turnauksessa nyt neljä pistettä kolmesta ottelusta. Se kaatoi ensimmäisessä ottelussa Iso-Britannian, mutta jäi toisessa ottelussa pisteittä kolmella kentällisellä pelannutta Ruotsia vastaan. Itävalta sen sijaan on napannut hienosti kolme pistettä, vaikka se on kohdannut vain ennakkoon sitä kovempia maita (Ruotsi, USA, Tshekki).