Jokerit kohtaa kuuden vuoden tauon jälkeen Liiga-joukkueita

Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen

Helsingin Jokerit pääsee mittaamaan tasonsa Liiga-joukkueita vastaan harjoituskaudella, kun edessä on ottelut Ässiä ja Jukureita vastaan.

Imatrassa järjestettävään harjoitusturnaukseen osallistuva Jokerit pääsee vihdoin vuosien tauon jälkeen kohtaamaan Liigassa pelaavia joukkueita.

Moni on odottanut jo vuosien ajan, että Jokereiden tähtisikermä nähtäisiin samassa kaukalossa Liiga-joukkueiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole ollut mahdollista, sillä Liigassa pelaavat seurat olivat tehneet keskinäisen sopimuksen, joka kuitenkin kumottiin KKV:n toimesta laittomana.

Jatkossa ottelut ovat jälleen mahdollisia ja heti ensimmäisenä mahdollisena hetkenä se myös toteutuu, kun Jokereiden KHL-joukkue nähdään mukana Imatralla pelattavassa turnauksessa.

Bauer Games -otteluohjelma:

  • Torstai 20.8. Ketterä – KooKoo klo 17.00, Jokerit – Jukurit klo 19.30.
  • Perjantai 21.8. Ketterä – Jukurit klo 17.00, Jokerit – Ässät klo 19.30.

Lue lisää: Kärpät teki kovan hankinnan – Libor Sulak suuntaa Ouluun