KooKoo vahvisti huhut todeksi – Jouko Myrrä palkattiin uudeksi päävalmentajaksi 2+1-vuotisella sopimuksella

Jouko Myrrä KooKoo

KooKoo tiedottaa, että Jouko Myrrä on seuran uusi päävalmentaja. Samalla seura kertoi myös valmennustiimin kokoonpanon.

Maanantaina selvisi se, että KooKoon ympärillä pitkään pyörineet huhut olivat totta, kun seura tiedotti palkanneensa Jouko Myrrän uudeksi päävalmentajakseen 2+1-vuotisella sopimuksella.

– Haluamme KooKoon olevan aktiivinen, aloitteellinen, vahvasti kamppaileva ja uhrautuvasti puolustava joukkue, jonka arki tukee vahvasti tätä tavoitetta. Jouko Myrrä sopii erinomaisesti päävalmentajaksi toteuttamaan tätä tavoitetta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen linjaa seuran tiedotteessa.

Mainos:

Myrrä tunnetusti valmensi viimeksi Ilvestä syyskuusta 2019 lokakuuhun 2022 asti, jolloin hän sai kohutusti potkut, vaikka Ilves oli sarjan kärjessä. Ilves palkkasi tuolloin Antti Pennasen Myrrän tilalle.

– Olen ollut nyt puolitoista vuotta pois jääkiekkojoukkueen arjesta ja hallivalmentamisesta, joten palo hallille ja auttamaan pelaajia on todella kova, Myrrä kommentoi tiedotteessa.

KooKoon uuteen valmennustiimiin liittyvät Myrrän lisäksi valmentajat Tuukka Poikonen, Manu Lähteenmäki, Matti Ranta, sekä maalivahtivalmentaja Jarkko Rissanen. Poikosen, Lähteenmäen ja Rissasen sopimukset ovat Myrrän pestin tavoin 2+1-vuotisia. Rannan sopimus kattaa ensi kauden.

Lue myös: Naisleijonat voitti pronssia rankkaritrillerin päätteeksi – Sanni Ahola teki jäätävän gamesaverin jatkoajalla