Juuso Pärssinen osui välittömästi erän alkuun – ujutti kiekon upeasti Tampa Bayn maaliin

Juuso Pärssinen Nashville Predators

Juuso Pärssinen pääsi iskemään heti kauden avausmaalinsa, kun Nashville Predators avasi sesonkinsa Tampa Bay Lightningin vieraana.

Ottelu alkoi varsin vähämaalisena, sillä Nikita Kucherov vei isännät johtoon avauserän puolivälin tuntumassa ja seuraavaa osumaa saatiin odotella aina toisen erän loppupuolelle, kunnes Ryan O’Reilly tasoitti lukemat 1-1:een.

Päätöserässä osumia nähtiinkin sitten runsaasti. Maalihulinat käynnistettiin heti ensimmäisen aloituksen jälkeen, kun kiekko pelattiin Pärssiselle vapaaseen paikkaan ja tämä ujutti pikkumustan komealla tavalla sisään.

Mainos:

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Tampa Bay siirtyi kuitenkin jälleen kuskin paikalle Nick Paulin ja Brandon Hagelin osumilla, ja taululla numerot vaihtuivat 3-2:een.

Hieman ennen erän puoliväliä Predators tuli jälleen tasoihin Thomas Novakin maalin kera, mutta hieman tämän jälkeen Paul osui jälleen ja siirsi Tampan 4-3-johtoon.

Tästä ei Predators enää toipunut. Kucherov sai kunnian viimeistellä 5-3-loppulukemat tyhjiin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria.

Juuso Pärssinen osui tyylikkäällä tavalla kauden avausmatsissa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTuben puolla.