Kaapo Kähkösellä musta sunnuntai – nolo moka kruunasi heikon illan

Kaapo Kähkönen

Kaapo Kähkönen ei varmasti halua pitkään muistella sunnuntain kotiottelua Calgary Flamesia vastaan. Viisi laukausta omiin päästänyt Kähkönen ei saanut liimattua kiinni keskialueelta lähtenyttä laukausta kolmannessa erässä.

Kaapo Kähkösen sunnuntai ei mennyt varmasti suomalaisvahdin toiveiden mukaan. Kähkönen päästi selkänsä taakse viisi osumaa, kun Calgary Flames kävi hakemassa San Josesta voiton lukemin 5-2.

Kolmannen erän alussa Kähköselle sattui ottelussa musta hetki. Nazem Kadri lähetti kiekon keskialueelta kohti Kähkösen vartioimaa maalia. Kähkönen yritti torjua kiekkoa, mutta suomalainen ei saanut pikkumustaa liimattua. Kiekko kimposi suoraan Dillon Duben lapaan, jolla oli helppo työ iskeä kiekko verkkoon.