Nuoret Leijonat kärsi tappion Yhdysvalloille – katso ottelun kaikki maalit!

Nuoret Leijonat

Nuoret Leijonat kärsi tappion lukemin 5-2 harjoitusottelussa Kanadan St. Johnissa.

Nuorten Leijonien ensimmäinen harjoitusottelu tapaninpäivänä alkavia U20 MM-kisoja ajatellen päättyi tappioon. Suomi kohtasi Kanadan St. Johnissa pelatussa ottelussa USA:n.

Suomi meni ottelussa 1-0 -johtoon Jimi Suomen iskemällä osumalla. Ensimmäisen erän loppupuolella otteen ottelusta otti kuitenkin Yhdysvallat ja tämä ote kestikin kolmanteen erään saakka.

USA iski ottelun seuraavat neljä maalia ja johti ottelua toiselle erätauolle lähdettäessä jo 4-1. Suomi ei saanut ottelussa todellista kiriä enää käyntiin, vaikka Oliver Kapanen iskikin kolmannen erän alkuun 4-2 -kavennuksen. Logan Cooley iski kiekon tyhjään maaliin vielä puoli minuuttia ennen ottelun loppua ja näin ollen Yhdysvallat nappasi voiton Suomesta lukemin 5-2.

Nuoret Leijonat hävisi USA:lle – katso kaikki maalit

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.