Kalervo Kummola jyrähti TPS:n peliasuista – ”Vaihtakoon paidat vaikka jokaiseen peliin”

Kalervo Kummola

Liiga polkaistiin käyntiin tiistaina viime vuoden finaaliuusinnalla Tapparan ja TPS:n välillä. TPS:n peliasu herätti puhetta yleisössä ja oman kortensa kekoon kantoi myös Kalervo Kummola.

Liiga alkoi eilen tiistaina Tappara ja TPS:n välisellä kohtaamisella. Vaikka ottelu itsessään oli varsin viihdyttävä ja kaukalossa nähtiin muun muassa 16-vuotias debytantti Aron Kiviharju, nousi itse ottelua suuremmaksi puheenaiheeksi ainakin sosiaalisen median puolella TPS:n peliasut.

Jo tiistai-iltana mukaan keskusteluun TPS:n pelipaidoista ja housuista liittyi Kalervo Kummola, joka lopulta poisti kyseiset twiittinsä aiheeseen liittyen. Keskiviikkona Kummola intoutui kuitenkin nostamaan paljon porua herättäneen aiheen uudelleen esille.

Mainos:

Kummola totesi, että hänen puolestaan TPS voi vaihtaa paidat vaikka jokaiseen peliin, mutta valkoiset housut eivät kuulu TPS:n historiaan. Kummola sai tiistaiseen twiittiinsä kritiikkiä muun muassa siitä, että hänellä ei olisi turkulaisseuran perinteet hallussa. Voit katsoa Kummolan keskiviikkoisen twiitin alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.