Jukurit pestasi Karolus Kaarlehdon vahvistamaan maalivahtiosastoa – onnistui viime kaudella maalinteossa

Karolus Kaarlehto

Karolus Kaarlehto on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Jukureiden kanssa. Maalivahdin tarve tuli mikkeliläisille yllättäen, kun Markus Ruusu loukkaantui CHL-ottelussa ennen liigakauden alkua.

Jukureiden kakkosmaalivahdiksi suunniteltu Markus Ruusu loukkaantui CHL-ottelussa ennen liigakauden starttia ja näin ollen Jukurit joutui maalivahtikaupoille. Ruusu on sivussa kaukalosta kahdesta kolmeen kuukautta. Ratkaisu markkinoilta oli Karolus Kaarlehto, joka on tuttu näky Jukureiden paidassa.

Kaarlehto aloitti menneen kauden Duklassa Slovakiassa, jossa maalivahti onnistui maalinteossa. Tammikuussa maalivahti siirtyi Jukureiden riveihin ja etenkin pudotuspeleissä Kaarlehto onnistui vakuuttamaan mikkeliläiset hienoilla otteillaan.

Mainos:

Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoi Jukureiden tiedotteessa olevansa tyytyväinen saadessaan Kaarlehdon takaisin Mikkeliin.

– Kaarlehto oli helppo valinta viime kauden näyttöjen perusteella: Pelaaja tuntee organisaation toimintatavat kuten myös valmennus pelaajan. Kaarlehto jätti hyvän vaikutelman itsestään viime kaudella, ja hän haluaa jatkaa siitä mihin keväällä jäi, Hakkarainen toteaa tiedotteessa.