Kanada-Suomi tiistain ohjelmassa – näin katsot ottelun ilmaiseksi

Suomen kentälliset Suomi - Slovakia Leijonien kentälliset suomi kanada live stream leijonat mm-kisat 2021

Kanada – Suomi on jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ohjelmassa tiistaina lounasaikaan. Tässä maksuton live stream otteluun!

Kanada – Suomi: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Leijonien peli on sujunut hienosti, ja tiistaina alkusarja saadaan päätökseen Kanada-ottelun kera. Luvassa on varmasti tiukka kamppailu, sillä vaikka kanukit ovatkin pelanneet alle odotusten, on heillä kasassa kuitenkin osaava ryhmä.

Voitto kiinnostanee kanadalaisia, sillä tappiolla jatkopelit jäävät varmuudella haaveeksi.

Mainos:

Suomi ja Kanada kohtasivat viimeksi vuoden 2019 MM-finaalissa, ja me kaikkihan tiedämme, että tuo ottelu päättyi 3-1-voiton myötä Leijonien kultajuhliin.

Ottelu pelataan tiistaina 1. kesäkuuta kello 12:15 alkaen.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä myös, kuinka Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä, Tshekki, Sveitsi ja muut Leijonien suurimmat haastajat suorittavat kisojen edetessä!