MM 2024: Kanada – Suomi | Näin katsot huippumatsin TV:stä!

Leijonat Norja Kanada Suomi Itävalta MM-kisat 2024 televisiointi TV

Leijonat joutuu lauantaina MM-kisoissa hurjan haasteen eteen, kun vastaan asettuu NHL:n tähtipelaajilla kuorrutettu Kanada. Ottelu alkaa klo 17:20.

Kanada on voittanut kaikki ottelunsa, mutta aivan niin helppoa ei ole ollut kuin olisi voinut luulla. Ensin joukkue kaatoi Iso-Britannian 4-2, minkä perään Tanska kaatui 5-1.

Itävaltaa vastaan joukkue johti kahden erän jälkeen lukemin 6-1, mutta viimeisellä kaksikymmenminuuttisella se unohti täysin pelata ja Itävalta nousi tasoihin. Voitto heltisi kuitenkin jatkoajalla lukemin 7-6.

Mainos:

Neljännessä matsissaan vaahteralehtipaidat otti 4-1-rutiinivoiton Norjasta.

Parannettavaa siis on, mutta samaa voi sanoa Leijonista, jonka viimeisin ottelu päättyi ajassa 59:59 tulleen voittomaalin höystämänä tappioon Itävaltaa vastaan. Jukka Jalosen pelikirjasta onkin siis löydyttävä uusi sivu, mikäli Kanadan kaataminen on mahdollista.

Lätkäklubin tarjous: Nappaa 30€ ilmaisveto jääkiekkoon!

Näin katsot Kanada – Suomi -pelin TV:stä

MM-kisojen televisiointi lepää tulevat vuodet Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti maksaa kuukaudessa peräti 45 euroa.

On kuitenkin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, sillä MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit – sekä turnauksen ratkaisuottelut – suorana lähetyksenä. Selostajana näissä matseissa toimii takuuvarma leijonaääni Antero Mertaranta. Näin ollen Kanadan ja Suomen välinen ottelu on tarjolla lauantaina ilmaiskanavalta.

Toki ottelu näkyy myös MTV:n Katsomo-palvelussa kuukausimaksua vastaan.