Peseekö Leijonat kasvonsa Kanadaa vastaan? – Tässä lauantain MM-kisaohjelma

Leijonien avausmatsi katsojaluvut Leijonat Tshekki MM-kisat 2024 Suomi Iso-Britannia tv televisio

Lauantain suurin mielenkiinto kohdistuu suomalaisittain luonnollisesti A-lohkon iltapäiväotteluun, jossa Leijonat kohtaa Kanadan.

Leijonilla on edessään todellinen kasvojenpesun paikka katastrofaalisen Itävalta-tappion jälkeen. Vastustaja ei tosin ole nyt helpoimmasta päästä, kun vastaan luistelee yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista, Kanada. Kanukit eivät ole kuitenkaan vielä esittäneet kovinkaan vakuuttavia otteita turnauksessa, mutta olettaa sopii, että peli paranee kisojen edetessä. Leijonat ja Kanada kohtaavat Prahan A-lohkon ottelussa Suomen aikaa kello 17:20.

A-lohkon muissa otteluissa Sveitsi ottaa mittaa Tanskasta, ja kisaisäntä Tshekki kohtaa iltaottelussa Iso-Britannian. Tshekki ja Sveitsi taistelevat tiukasti lohkovoitosta, joten pisteiden menettäminen ennakolta selvästi heikompia maita vastaan voisi käydä kohtalokkaaksi.

Mainos:

Ostravan B-lohkon kello 13:20 alkavassa ottelussa Latvia kohtaa kisat vakuuttavan tylysti aloittaneen Ruotsin. Ruotsi on aloittanut kisat puhtaalla pelillä ja päästänyt neljässä ensimmäisessä pelissä yhteensä vain viisi maalia.

B-lohkon toisessa ottelussa Saksa kohtaa upeasti taistelleen sarjanousija Puolan. Saksa on saanut nihkeän alun jälkeen koneensa kunnolla käyntiin, sillä viime kevään hopeamitalistit takoivat sekä Latvian että Kazakstanin verkkoon kahdeksan osumaa. Heittopussiksi kaavailtu Puola ei ole päästänyt vielä yhdessäkään ottelussa viittä maalia enempää.

B-lohkon iltaottelussa Ranska kohtaa Slovakian. Slovakia ja Latvia tulevat mitä todennäköisemmin ratkaisemaan B-lohkon viimeisen jatkoonmenijän paikan, joten Slovakialla ei ole varaa turhiin pistemenetyksiin.

Lauantain 18.5. MM-kisaohjelma:

13:20 Latvia – Ruotsi
13:20 Tanska – Sveitsi

17:20 Kanada – Suomi
17:20 Saksa – Puola

21:20 Ranska – Slovakia
21:20 Tshekki – Iso-Britannia

Sivuiltamme löytyy myös koko Jääkiekon MM 2024 otteluohjelma!