Kanadan rosteri Spengler Cupissa täysin omalla tasollaan – NHL-kokemusta lähes 6000 ottelun verran!

Kanadan joukkue

Spengler Cup käynnistyy tänään maanantaina kahdella ottelulla. Suomalaisjoukkueista mukana on tällä kertaa HIFK. Kanadan joukkue on materiaaliltaan selvä suosikki turnauksen voittoon jälleen.

Kanada on Spengler Cupissa turnauksen kestomenestyjä. Tänään käynnistyvässä turnauksessa se on jälleen suurin yksittäinen suosikki nappaamaan perinteisen turnauksen voitto nimiinsä.

Kanadan kokoonpano hakee vertaistaan nimilistan osalta. NHL-kokemusta joukkueessa on lähes 6000 ottelun verran, vaikkakaan mukana ei ole aktiivipelaajia maailman kovimmasta sarjasta. Daniel Winnik, Cody Eakin ja Tyler Ennis ovat jokainen yli 700 ottelun NHL-konkareita. Suomalaisille tutuin nimi joukkueesta on Thomas Grégoire, joka edustaa Rauman Lukkoa.

Mainos:

Spengler Cupin otteluohjelma on tiivis. Turnaus alkaa tänään tapaninpäivänä ja turnauksen voittaja ratkeaa vuoden viimeinen päivä. Kanada on voittanut turnauksen vuosina 2015-2019 neljästi, ainoa, joka Kanadan voittoputkea on pystynyt horjuttamaan on KalPa. KalPa nappasi turnauksessa voiton vuonna 2018. Kuopiolaisjoukkue on ainoa suomalaisseura, joka on onnistunut perinteisen turnauksen nimiinsä viemään.

Kanadan joukkue Spengler Cupissa

Maalivahdit: 

Michael Hutchinson
Michael DiPietro

Puolustajat: 

Thomas Gregoire
Josh Brook
Jerome Leduc
Tobie Bisson
Nicolas Beaudin
Cody Goloubef
Kevin Connauton
Wyatt Kalynuk

Hyökkääjät: 

Daniel Carr
Philip-Michael Devos
Cody Eakin
Jonathan Ang
Riley Nash
Kris Bennett
Alan Quine
Cory Emmerton
Daniel Winnik
Brendan Perlini
David Desharnais
Tyler Ennis
Coton Sceviour
Chris DiDomenico
Brett Connolly

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.